ukenru
khabari-vid-pereviznikiv-posadovtsyam-ukrtransbezpeki-povidomili-po-pidozru

Хабарі від перевізників: посадовців Укртрансбезпеки взяли під варту

 • 12071 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Прокуратура Вінницької області повідомила про підозру в отриманні хабарів заступнику начальника управління та головному спеціалісту Укртрансбезпеки у Вінницькій області. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Вінницької області.

“Прокуратурою Вінницької області погоджено повідомлення про підозру затриманим минулої п’ятниці у місті Києві заступнику начальника управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області та головному спеціалісту цього ж органу за двома фактами отримання ними неправомірної вигоди. Так, наразі посадовці підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 КК України - одержання службовою особою неправомірної вигоди, за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, вчинене повторно”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що Вінницьким міським судом розглянуто клопотання про обрання запобіжних заходів та прийнято рішення про достатність правових підстав для обрання найсуворішого з передбачених законом – тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 42 тис. грн.

“Разом з тим, прокуратура Вінницької області наполягала на визначенні розміру застави у сумі 168 тис. грн, а тому найближчим часом буде внесено апеляційні скарги”, - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, на Вінниччині затримали співробітників Укртрансбезпеки за хабар від перевізників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП