kfw-vydilyv-50-milioniv-yevro-na-pidtrymku-ukrainskoho-biznesu-minfin

KfW виділив 50 мільйонів євро на підтримку українського бізнесу – Мінфін

 • 40996 переглядiв

Україна отримала на безповоротній основі 50 млн євро від Кредитної установи для відбудови (KfW) в рамках Програми державної підтримки "Доступні кредити 5-7-9%". Грантові гроші призначені для підтримки українського малого і середнього бізнесу в умовах війни. Про це пише УНН із посиланням на дані Міністерства фінансів.

Підтримка малого і середнього бізнесу є одним із пріоритетів Уряду України та здійснюється завдяки державній програмі "Доступні кредити 5-7-9%". Фінансова допомога, від KfW дозволяє продовжувати забезпечення українського бізнесу доступним фінансуванням, що в свою чергу сприятиме їх розвитку, створенню нових робочих місць та зростанню економіки країни в умовах повномасштабної війни.

- зазначив Міністр фінансів України Сергій Марченко. 

Деталі

У Міноборони запевнили, що кошти від KfW  спрямують на рефінансування витрат за Програмою державної підтримки "Доступні кредити 5-7-9%", що дозволить й надалі забезпечувати доступ малому і середньому бізнесу України до пільгового кредитування.

Державна програма "Доступні кредити 5-7-9%" реалізується Фондом розвитку підприємництва, що надає фінансову підтримку українському бізнесу, яка спрямована на його відновлення та розвиток в умовах воєнного стану.

Нагадаємо

Раніше УНН писав про те що, Німецька кредитна установа для відбудови (KfW) надасть Україні кредит на 50 млн євро. Ці кошти спрямують на рефінансування Програми "Доступні кредити 5-7-9%", що дозволить відшкодувати витрати на компенсацію процентної ставки за кредитами для малого і середнього бізнесу України. 

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Миколаївщині працює ППО

     • 39409 переглядiв

    Українські військові збили "Кинджал" над Києвом - Ігнат

     • 92201 переглядiв