keyt-middlton-podililasya-novim-dityachim-znimkom

Кейт Міддлтон поділилася новим дитячим знімком

 • 3067982 переглядiв

Деталі

У суботу Кейт Міддлтон опублікувала у Твіттері свою дитячу фотографію із батьком. Принцеса сказала, що дитячі фотографії спонукають людей говорити про дитинство, а також викликають «усмішки та спогади».

Кейт Міддлтон поділилася фотографією, на якій вона простягає руку, щоб торкнутися обличчя свого батька Майкла Міддлтона, підписавши: «Обличчя – найкраща іграшка для дитини».

«Ми хотіли б, щоб у ці вихідні ви всі провели час зі своїми друзями, сім'ями, колегами та спільнотою, розповідаючи про своє раннє дитинство і про те, як воно вплинуло на ваше життя», — написала принцеса в серії твітів.

«Я сподіваюся, що ви також подумаєте про те, щоб приєднатися до мене і поділитися своєю фотографією перед своїм п'ятим днем народження, щоб допомогти в цих розмовах, а також поділитися посмішками та спогадами», — сказала Міддлтон.

Доповнення

Кейт Міддлтон виставила фото для привернення уваги до ініціативи раннього віку, яка спрямована на підвищення обізнаності громадськості щодо значення перших п'яти років життя з погляду майбутнього фізичного та психічного благополуччя людини.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Кейт Міддлтон поділилася новим дитячим знімком

     • 3067982 переглядiв

    Люди знищують майже 40% тропічних лісів Амазонки

     • 1075971 переглядiв