ukenru
kevinu-speysi-ofitsiyno-predyavili-zvinuvachennya-v-domaganni

Кевіну Спейсі офіційно пред'явили звинувачення в сексуальному домаганні

 • 11687 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Суд у США в понеділок висунув офіційні звинувачення акторові Кевіну Спейсі у справі про домагання до 18-річного підлітка. За словами адвокатів актора, свою провину він не визнає. Про це повідомляє Радіо Свобода, передає УНН.

Суд в США в понеділок висунув офіційні звинувачення акторові Кевіну Спейсі у справі про домагання до 18-річному підлітку. За словами адвокатів артиста, свою вину він не визнає.

Суддя заборонив Спейсі контактувати з звинуватившим його юнаком. Наступне засідання у справі призначено на 4 березня. Після суду актор не став відповідати на питання журналістів.

Проти Спейсі раніше було висунуто цілий ряд звинувачень в сексуальних домаганнях. Нещодавно - після довгого мовчання - він відреагував на них, записавши відеозвернення від імені персонажа Френка Андервуда, якого він грав в серіалі "Картковий будиночок".

"Я знаю, чого ви хочете - щоб я повернувся", - заявляє у відеоролику актор.

Раніше американський суд штату Массачусетс відхилив клопотання захисту американського актора Кевіна Спейсі, в якому містилося прохання про пропуск засідання суду у справі про сексуальні домагання до 18-річного юнака.

Нагадаємо, американський актор Кевін Спейсі вперше за рік був помічений на публіці.

Українські Національні Новини

Новини Світу