ukenru
kevin-speysi-vpershe-za-rik-buv-pomicheniy-na-publitsi

Кевін Спейсі вперше за рік був помічений на публіці

 • 15606 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Американський актор Кевін Спейсі, якого звинувачують у сексуальних домаганнях, вперше за рік був помічений на публіці. Про це повідомляє УНН із посиланням на британську газету The Daily Mail.

Повідомляється, що актора помітили, коли він виходив з приміщення до машини. На голові у Спейсі була імпровізована балаклава, щоб приховати свою зовнішність.

"59-річний Спейсі переносив в руках дві книги, а також чорний рюкзак з червоним і синім олівцем, що робить можливим, що актор міг бути на репетиції", - припускають у виданні.

За даними видання, актор швидко пройшов через парковку до автомобіля і поїхав в компанії свого менеджера і постійного компаньйона Евана Ловенштейна.

Нагадаємо, актор Кевін Спейсі відданий під суд в штаті Массачусетс за звинуваченням в домаганнях і образу дією.

Через деякий час після появи новини про звинувачення в соцмережах Спейсі був викладений відеоролик. У трихвилинному відео під назвою Let Me be Frank, актор з’являється в образі героя “Карткового будиночка” президента Френка Андервуда. Це стало першим публічним виступом Спейсі з осені 2017 року, коли відразу кілька людей звинуватили його в домаганнях.

Українські Національні Новини

Новини Світу