kevin-speysi-nazvav-zvinuvachennya-blizkogo-druga-u-domagannyakh-udarom-nozha-u-spinu

Кевін Спейсі назвав звинувачення близького друга у домаганнях "ударом ножа у спину"

 • 535528 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Кевін Спейсі розповів британським присяжним у четвер, що він був "великим фліртером", який мав, за його словами, ніжні, зворушливі і романтичні зустрічі з чоловіком, який пізніше звинуватив його в сексуальному насильстві. Про це повідомляє The New York Times, пише УНН.

Деталі

Один чоловік, який звинуватив Спейсі у сексуальних домаганнях, назвав актора "мерзенним сексуальним хижаком", і розповів, що втратив свідомість або заснув у лондонській квартирі актора, а прокинувшись, побачив, що актор займається з ним оральним сексом, пише Associated Press.

Ймовірна жертва розповів поліції, що він попереджав Спейсі, щоб той ніколи більше так не робив, і погрожував ударити за це, хоча Спейсі заперечує цю розмову.

Самого обвинувачувача актор називає кумедним і чарівним, згадуючи їхній флірт, зазначивши, що, ймовірно, він був ініціатором фізичного контакту.

За словами Спейсі, чоловіки поступово почали торкатися одне одного, але далі цього справа не пішла, бо обвинувачувач чітко дав зрозуміти, що не хоче близькості.

Опис Спейсі прямо суперечить тому, про що свідчили жертви. Вони стверджували, що він заскочив їх зненацька, агресивно хапаючи за інтимні місця через одяг.

Цитата

"Це не було схоже на пестощі. Це було схоже на кобру, яка виривається і хапає", - сказав обвинувачувавач.

"Я ніколи не думав, що (чоловік), якого я знав... через 20 років встромить мені ніж у спину", - сказав Спейсі на свій захист у судовому процесі про сексуальне насильство.

Доповнення

Актор назвав розповідь цього чоловіка "божевіллям" і заявивши, що такого ніколи не було. Спейсі додав, що завжди поважав чоловічі кордони, і зараз відчуває себе "розчавленим" звинуваченнями.

Додамо

Четверо чоловіків звинуватили актора Кевіна Спейсі у сексуальному домаганні у період з 2001 по 2013 рік, заявивши, що на зустрічах з ним страждали від небажаних дотиків до агресивного хапання інтимні частини. Якщо Спейсі визнають винним, йому загрожує тюремне ув'язнення. Наразі Кевін Спейсі, перебуває на волі під грошовою заставою. 63-річний Спейсі не визнав себе винним за 12 пунктами звинувачення, які включають сексуальні та непристойні напади, а також звинувачення у примушуванні особи до проникаючого сексуального контакту без її згоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський актор Кевін Спейсі повертається до британського суду для розгляду справи про сексуальні злочини

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Кривому Розі пролунала серія вибухів

     • 2507696 переглядiв