kerivnyk-ofisu-prezydenta-andrii-yermak-u-sichni-provede-zustrich-z-holovoiu-mzs-uhorshchyny

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак, у січні проведе зустріч з головою МЗС Угорщини

 • 25895 переглядiв

Андрій Єрмак та міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто можуть зустрітися в січні для обговорення двосторонніх питань та покращення відносин.

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто у своєму Facebook повідомив про важливість підтримки постійного діалогу, після телефонної розмови з керівником ОП України Андрієм Єрмаком, а також зазначив, що сторони проведуть зустріч у січні 2024 року, передає УНН.

Як ми і домовлялися кілька тижнів тому, сьогодні ми мали ще одну телефонну розмову з Андрієм Єрмаком, головою Адміністрації Президента України. Підтримка високого рівня діалогу важлива, тому що це дає нам надію, що ми можемо поліпшити наші відносини, і ми зацікавлені в тому, щоб підтримувати якнайкращу співпрацю з усіма нашими сусідами.

- написав голова МЗС Угорщини.

До білорусі прибула група депортованих українських дітей із рф, їх зустрічав лукашенко - ЗМІ29.12.23, 13:23

Сіярто також повідомив, що Угорщина не змінить позиції щодо війни рф в Україні - Угорщина наполягатиме на мирі.

Я з нетерпінням чекаю на нашу особисту зустріч у січні, коли ми матимемо можливість обговорити найактуальніші двосторонні питання

- повідомив представник Будапешту.

Нагадаємо

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зідзвонився з головою МЗС Угорщини Петером Сійярто. Сторони у продовження розмови Президента України Володимира Зеленського з Прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном працюють над організацією зустрічі двох лідерів у найближчому майбутньому.

"За Дніпро, Одесу, Львів та Київ відповідь не забариться": Данілов відреагував на нічну атаку рф по Україні29.12.23, 13:59

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі