ukenru
kerivnitstvo-natspolitsiyi-prozvituvalo-prezidentu-pro-rozsliduvannya-vbivstva-nozdrovskoyi

Керівництво Нацполіції прозвітувало Президенту про розслідування вбивства Ноздровської

 • 6780 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Президент Петро Порошенко провів зустріч з керівництвом Національної поліції та прийняв доповідь про проведення розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської. Про це повідомляє прес-служба АП, передає УНН.

Перший заступник голови Націполіції В’ячеслав Аброськін поінформував Президента про дії поліції, починаючи з моменту виявлення факту злочину.

“Він детально представив інформацію про оперативну роботу слідчих, яка, зокрема включала опрацювання інформації з усіх відеокамер спостереження, що могла допомогти у розкритті цього тяжкого злочину. В’ячеслав Аброськін також повідомив, що була проведена значна судово-експертна та криміналістична робота, яка допомогла затримати і пред’явити обвинувачення підозрюваному. Він також підкреслив, що Нацполіція зібрала „сильні та обґрунтовані докази“ щодо участі в скоєнні цього злочину”, — сказано у повідомленні.

Президент подякував правоохоронцям за швидку реакції та “блискучу роботу”, зазначивши що таке швидке розкриття справи свідчить про “високий потенціал” реформованої Нацполіції.

П.Порошенко також наголосив, що така сама ефективність має бути продемонстрована і у розслідуванні інших справ.

“Ви пам’ятаєте дуже болючу справу Павла Шеремета і ми також не повинні знімати її з контроля і робити все можливе, щоб вбивці не уникнули відповідальності”, — сказав він, додавши, що це стосується і багатьох інших справ.

У зустрічі також взяли участь заступник голови Нацполіції — начальник головного слідчого управління Віталій Невгад та Секретар РНБО України Олександр Турчинов.

Нагадаємо, на Київщині у місцевій річці 1 січня знайшли мертвою 38-річну Ірину Ноздровську, за три дні після того, як вона зникла. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Поліція 8 січня затримала підозрюваного в убивстві Ноздровської. Слідчий оголосив підозру у вбивстві юристки.

Як повідомляв УНН, у Вишгородському районному суді Київської області підтвердили, що підозрюваний у справі вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської - Юрій Россошанський.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП