ukenru
kerivnika-zhitomirskoyi-mitnitsi-zaareshtuvlai-za-khabarnitstvo

Керівника Житомирської митниці заарештувлаи за хабарництво

 • 6760 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. На Житомирщині взято під варту керівника митниці, якого викрито на одержанні неправомірної вигоди. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

Правоохоронці викрили та затримали посадовця під час одержання неправомірної вигоди від підприємця за не складання адміністративного протоколу за порушення митних правил.

За цим фактом було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

У п’ятницю, 16 грудня 2016 року, за суд обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення грошової застави у розмірі 80 мінімальних заробітних плат (майже 130 тис грн)

Прокуратурою області також подано клопотання про відсторонення підозрюваного від посади, яке перебуває на розгляді у суді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП