ukenru
kerivnika-departamentu-oda-u-zaporizhzhi-suditimut-za-roztratu-4-mln-grn

Керівника департаменту ОДА у Запоріжжі судитимуть за розтрату 4 млн. грн

 • 7974 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Обвинувальний акт щодо директора одного з департаментів Запорізької обласної державної адміністрації, якого підозрюють у розтраті майже 4 млн грн бюджетних коштів за невиконані роботи з утилізації небезпечних відходів, скеровано до суду. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури області.

"Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України за фактом розтрати бюджетних коштів директором одного з департаментів Запорізької обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування встановлено, що вказаний службовець, зловживаючи своїм службовим становищем, уклав договір з підприємством на здійснення послуг з утилізації небезпечних відходів, достовірно знаючи про те, що вказане підприємство не має ліцензії на здійснення відповідних робіт, а в подальшому підписав акти виконаних робіт, усвідомлюючи що роботи взагалі не виконувались.

Внаслідок злочинних дій вказаної особи розтрачені кошти обласного бюджету в сумі майже 4 млн. грн.

Посадовцю загрожує покарання до 12-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 16 червня, затримано на хабарі керівника управління Полтавської ОДА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП