ukenru
katastrofa-vertolota-z-ukrayintsyami-konsul-planuye-vilit-do-afganistanu

Катастрофа вертольота з українцями: консул планує виліт до Афганістану

 • 27122 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Консул України планує виліт до Афганістану, де напередодні внаслідок катастрофи вертольота МІ-8 двоє громадян України - членів екіпажу гелікоптера загинули, ще один українець - член екіпажу отримав поранення. Про це у коментарі УНН повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"У контактах з офіційними представниками Афганістану підтверджено, що 2 вересня на території провінції Балх, неподалік від адміністративного центру міста Мазар-і-Шаріф (Афганістан), сталася катастрофа гелікоптера МІ-8, в результаті якої загинуло 12 людей, в тому числі двох громадян України, членів екіпажу гелікоптера", - сказав Кирилич.

За його словами, ще один українець отримав поранення та перебуває в лікарні на території військової бази.

"Консул України планує виліт до Афганістану. Ситуація перебуває на контролі Посольства України в Республіці Таджикистан та Ісламській Республіці Афганістан і Департаменту консульської служби МЗС України", - повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС.

Нагадаємо, раніше прес-служба ДСНС України, посилаючись на інформацію МЗС, повідомила, що в Афганістані розбився вертоліт з українцями на борту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП