ukenru
kantsler-avstriyi-zayaviv-scho-poyikhav-na-zustrich-iz-putinim-schob-podivitisya-yomu-v-ochi

Канцлер Австрії заявив, що поїхав на зустріч із путіним, щоб подивитися йому в очі

 • 298248 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Канцлер Австрії Карл Нехаммер заявив у середу, що вирішив вирушити до Москви, щоб розповісти президентові росії володимиру путіну про те, що він побачив в Україні. Про це пише CNN, інформує УНН.

Цитата

"Я вирішив поїхати до Москви, подивитися в очі президенту путіну і показати йому те, що я побачив", - сказав канцлер в інтерв'ю CNN.

Деталі

Коли його запитали про спосіб думки путіна під час зустрічі, Нехаммер сказав, що путін був "дуже жорстким і чітким" у своїх посланнях.

"На його думку, він повинен захищати російську федерацію, росіян, які проживають на сході України", - сказав він.

Далі канцлер Австрії сказав, що "путіну нелегко говорити про військові злочини", додавши, що він зіткнувся з путіним щодо військових злочинів і сказав йому, що "необхідно провести міжнародне правосуддя, Організацію Об'єднаних Націй".

На запитання, чи згоден путін із скоєними військовими злочинами, Нехаммер відповів: "Ну, ви знаєте, це президент путін. У цьому становищі він був не зрозумілий".

Додамо

У понеділок Нехаммер зустрівся віч-на-віч з путіним, що стало першою зустріччю Заходу з російським президентом з тих пір, як він почав вторгнення в лютому. Нехаммер сказав, що під час жорсткої та недружньої зустрічі він згадав про звірства росії в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу