ukenru
kandidatu-u-deputati-luchkovu-zagrozhuye-adminvidpovidalnist-za-porushennya-pravil-agitatsiyi

Кандидату у депутати Лучкову загрожує адмінвідповідальність за порушення правил агітації

 • 7984 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Кандидату у народні депутати Євгенію Лучкову загрожує адміністративна відповідальність за порушення правил передвиборчої агітації. Про це УНН розповіла координаторка спостереження громадянської мережі ОПОРА за виборами у Кіровоградській області Зоя Лебідь.

Вона уточнила, що в середині червня на Кіровоградщині спостерігачі ОПОРИ виявили білборди з фотографією та іменем кандидата у нардепи Лучкова, які не мали вихідних даних, як того вимагає законодавство.

"14 червня спостерігачі громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області звернулися з заявою до поліції з цього приводу", - поінформувала вона.

За її словами, за порушення правил агітації Лучкову загрожує адмінвідповідальність – штраф у розмірі від 3 до 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ч. 2 статті 212-13 КУпАП).

Нагадаємо, Лучков є кандидатом у народні депутати по 100-му округу (місто Бобринець, Кіровоградська область).

За даними ЦВК, він має вищу освіту, працює заступником директора у ТОВ "Агрокомтрейд-Альянс". А за даними YouControl, Лучков є кінцевим бенефіціарним власником вказаної "Агрокомтрейд-Альянс".

За останні три роки товариство фігурувало у 58 кримінальних судових справах.

Всього у компанії – 60 судових справ за останні три роки.

Українські Національні Новини

Політика