ukenru
kandidatka-v-meri-zaproponuvala-zaboroniti-zminyuvati-istorichniy-viglyad-stolitsi

Кандидатка в мери запропонувала заборонити змінювати історичний вигляд столиці

 • 8586 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Кандидатка в мери Києва Діана Гранцева вважає за необхідне заборонити змінювати історичний вигляд столиці. Про це вона розповіла в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

"Я вважаю, що на законодавчому рівні нам потрібно заборонити змінювати історичний вигляд нашої столиці, і залишити його в тому вигляді і в тій автентичності, яка є на сьогоднішній день. Тому що це наша історія, це душа міста", - сказала вона.

Разом з тим, реконструкція історичних будівель потрібна, додала Гранцева. Але вона повинна проводитися за єдиними стандартами, з попередніми аудитом, підкреслює Гранцева.

"Частину будинків все-таки потрібно реконструювати. Це потрібно робити комплексним проектом і дивитися, як воно буде виглядати в цілому, в загальному вигляді Києва", - підкреслила вона.

На її переконання, нове житло має вписуватися в структуру історичних кварталів Києва.

"Це добре, що у нас є забудовники, які будують житло за новими стандартами. Але важливо, як воно буде виглядати в загальному вигляді Києва. Для цього нам потрібно виробити єдині стандарти і домогтися того, щоб всі грали за однаковими правилами.

Тоді у нас місто не буде виглядати як клаптева ковдра, а буде єдиним цілим і живим організмом", - підкреслила Гранцева.

Нагадаємо, в мери столиці балотується 20 кандидатів, серед яких 17 чоловіків і 3 жінки.

Про свою мотивацію брати участь у виборах Гранцева раніше розповіла в інтерв'ю УНН.

Українські Національні Новини

Політика