ukenru
kandidat-v-meri-grantseva-rozpovila-yak-borotimetsya-iz-zatorami-u-stolitsi

Кандидат в мери Гранцева розповіла, як боротиметься із заторами у столиці

 • 9936 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Кандидат у мери столиці Діана Гранцева розповіла, як боротиметься із заторами у Києві, передає УНН із посиланням на програму кандидата.

На її переконання, вирішити проблему заторів на автошляхах столиці можна шляхом налагодження роботи мобільних бригад із швидкого усунення аварій і заторів.

Додатково, на думку Гранцевої, потрібно розробити систему стимулів та заохочень співпраці киян і муніципальної влади. До прикладу, шляхом створення мобільного додатку, який дасть змогу жителям міста сфотографувати затор чи будь-яку іншу проблему, і надіслати фото у відповідну міську службу. Кияни мають бути певні, що отримають відповідь щодо вирішення хвилюючої їх проблеми впродовж 24 годин, каже Гранцева.

Окремо кандидат на посаду мера звернула увагу на ще одну транспортну проблему - нестачу місць для паркування. Її також потрібно вирішувати, бо сьогодні , на тлі оновлення житлового фонду у Києві не проводиться модернізація інженерно-транспортної інфраструктури, констатує Гранцева.

"Київ – це візитна картка України. Столиця має бути чистою й красивою. Це пріоритет номер 1!", - резюмувала кандидат у мери столиці.

Нагадаємо, у мери столиці балотується 20 кандидатів, серед яких 17 чоловіків та 3 жінки.

Українські Національні Новини

Політика