ukenru
kanada-vpershe-z-bereznya-fiksuye-nuloviy-pririst-po-smertnosti-vid-covid-19

Канада вперше з березня фіксує нульовий приріст по смертності від COVID-19

 • 14238 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Канада повідомила про нульовий рівень смертності від COVID-19 за останні 24 години. Такі дані в країні вперше фіксуються з 15 березня. Про це пише Reuters із посиланням на дані агентства громадської охорони здоров'я Канади, передає УНН.

"Станом на 11 вересня число загиблих від пандемії в Канаді склало 9 163 особи, що збігається з числом смертей, про які повідомлялося 10 вересня", - наводить агентство дані уряду, що були опубліковані у Канаді пізно ввечері п'ятниці (початок суботи в Україні).

Кількість позитивних випадків захворювання зросла на 702 до 135 626.

"У зв'язку з тим, що більшість провінцій ослабили обмеження на блокування, а також у зв'язку з тим, що школи знову відкриваються для очних занять, в останні дні в Канаді спостерігається легкий підйом рівня захворюваності. Влада була напоготові, щоб уникнути нових спалахів, і провінції, включаючи Британську Колумбію, ввели нові обмеження для боротьби з поширенням вірусу", - відзначає Reuters.

Нагадаємо, за даними американського Університету Джонса Хопкінса, всього у світі станом на ранок суботи інфіковано понад 28,3 млн осіб.

Респіраторну хворобу COVID-19, інфікування якою викликає коронавірус SARS-CoV-2, вперше зафіксували у китайській провінції Хубей, наприкінці 2019 року. З того часу зараження цим вірусом було зафіксовано у 185 країнах світу, включаючи Україну. Починаючи з 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби — пандемією.

Українські Національні Новини

Новини Світу