ukenru
kakao-falsifikat-vigotovlyali-na-chernigivschini

Какао-фальсифікат виготовляли на Чернігівщині

 • 10148 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У Чернігівській області ліквідовано підпільний цех з виробництва фальсифікованого товару однієї із відомих торгових марок. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області, передає УНН.

"Оперативниками управління захисту економіки в Чернігівській області було встановлено, що виготовлення та зберігання контрафактної продукції здійснюється в приміщеннях виробничих цехів, які входять в комплекс нежитлових будівель Ніжинського району", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час проведення санкціонованих обшуків оперативники виявили та вилучили незаконно виготовлену продукцію, пакувальний матеріал та обладнання для виготовлення продукції (какао-порошку). Контрафактна продукція випускалася під торговою маркою, право на використання якої належить спільному відкритому акціонерному товариству іншої держави.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Вінниччині викрито підпільний цех, учасники якого займались виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом торгових марок відомих світових брендів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП