kadrovi-chystky-derzhpidpryiemstvo-lisy-ukrainy-zvilnylo-vsikh-dyrektoriv-rivnenskykh-filii

Кадрові чистки: держпідприємство “Ліси України” звільнило всіх директорів рівненських філій

 • 30089 переглядiв

Державне підприємство "Ліси України" звільнило всіх директорів своїх рівненських філій через хронічні проблеми та глибокі зв'язки, плануючи провести відкритий конкурс для відбору нових керівників.

Керівництво держпідприємства "Ліси України" прийняло рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій, повідомив гендиректор підприємства Юрій Болоховець, пише УНН.

"Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки. Сьогодні прийняли рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій. Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки — надто глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва

- повідомив Болоховець.

Деталі

За його словами, нові керівники лісових господарств будуть визначені на відкритому кадровому конкурсі, про що оголошать незабаром.

Нагадаємо

Звільнення всіх директорів рівненських філій, можливо, відбулось на тлі затримання депутата Рівненської обласної ради, заступника голови Поліського лісового офісу ДСГП "Ліси України", якого було викрито на недеклеруванні статків на мільйони доларів. 27 листопада його було відправлено під варту.

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У московському ТЦ обвалилася стеля, постраждала одна людина

     • 23494 переглядiв