ukenru
kabmin-stvoriv-organizatsiyniy-komitet-z-vidznachennya-nezalezhnosti-ukrayini

Кабмін створив організаційний комітет з відзначення незалежності України

 • 6260 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Кабінет міністрів України створив організаційний комітет з відзначення 26-ї річниці незалежності України. Таке рішення сьогодні було ухвалене на засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

Відповідно до указу, Кабінету міністрів було доручено утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності і затвердити його персональний склад.

Зокрема, планом заходів передбачено урочисте підняття на День державного прапора України, 23 серпня, стяга у різних містах країни.

А вже 24 серпня 2017 року, у День незалежності України, у центрі столиці на Хрещатику та Майдані Незалежності відбудеться парад військ.

Крім того, на День незалежності мають пройти церемонії покладання квітів до пам'ятників, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності та учасників АТО в Києві та інших населених пунктах країни.

Нагадаємо, 15 травня 2017 року Президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення 26-ї річниці незалежності України.

Українські Національні Новини

Політика