ukenru
kabmin-sprostiv-podannya-zvitiv-do-ministerstv

Кабмін спростив подання звітів до міністерств

 • 12195 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Кабінет міністрів на засіданні схвалив постанову про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України, яким спростив подання звітів міністерствам та центральним органам виконавчої влади від місцевих державних адміністрацій. Про це у своєму Telegram-каналі написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає УНН.

"Сьогодні на черговому засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято Постанову Кабінету Міністрів України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України", - написав Немчінов.

За його словами, за попередніми підрахунками: на першому етапі, який був здійснений Секретаріатом Кабінету Міністрів України, було виявлено 4 185 звітних матеріалів, які на постійній основі готують обласні та Київська міська держадміністрації.

Немчінов наголошує, що фактично 64% звітних матеріалів виявилися непотрібними, а робота фахівців щодо них марною.

"Ураховуючи зазначене і було прийнято Постанову, мета якої - оптимізація виконання завдань, визначених актами Кабінету Міністрів України, обласними та Київською міською держадміністраціями щодо подання міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади окремих звітних матеріалів на постійній основі", - зазначив він.

Нагадаємо, уряд затвердив порядок звільнення деяких громадян від сплати пенсійного збору.

Українські Національні Новини

Політика