ukenru
kabmin-skhvaliv-proyekt-postanovi-schodo-elektronnogo-tsifrovogo-pidpisu-u-pasporti

Кабмін схвалив проєкт постанови щодо електронного цифрового підпису у паспорті

 • 11923 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Кабмін схвалив проєкт постанови, яким пропонується внести зміни до Порядку внесення засобів електронного цифрового підпису до безконтактного електронного носія, що міститься у паспорті громадянина України, та надавати послуги електронного цифрового підпису з використанням паспорту громадянина України з імплантованим безконтактним носієм. Про це повідомив представник уряду у парламенті Василь Мокан у Facebook, передає УНН.

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін схвалив проєкт постанови, яким пропонується внести зміни до Порядку внесення засобів електронного цифрового підпису до безконтактного електронного носія, що міститься у паспорті громадянина України, та надавати послуги електронного цифрового підпису з використанням паспорту громадянина України з імплантованим безконтактним носієм", - написав Мокан.

Також за його словами, Кабмін затвердив проєкт постанови, яка передбачає забезпечення можливості пред'являти та застосовувати відображення в електронному вигляді повної або часткової інформації, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки, та у паспорті громадянина України для виїзду за кордон.

Нагадаємо, уряд підтримав дозвіл користуватися е-паспортами для перельотів по Україні.

Українські Національні Новини

Політика