kabmin-proviv-selektornu-naradu-z-golovami-oda-schodo-koronavirusu-moz

Кабмін провів селекторну нараду з головами ОДА щодо коронавірусу - МОЗ

 • 15101 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Вчора, 26 лютого, в уряді відбулась селекторна нарада з головами ОДА, на якій обговорили стан виконання національного плану дій щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Про це сказав заступник міністра охорони здоров’я України, головний санітарно-епідеміологічний лікар країни Віктор Ляшко під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусу, передає УНН.

"Вчора в уряді відбувся селектор з головами обласних державних адміністрацій. Ми обговорювали стан виконання національного плану дій щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, який був схвалений урядом ще третього лютого. Сьогодні всі обласні державні адміністрації охорони здоров'я дають інформацію до Міністерства охорони здоров'я про те, що було зроблено в підготовчому періоді, щоб забезпечити систему готовності закладів охорони здоров'я, а також лабораторій до реагування на випадок поширення коронавірусної інфекції на території України", - сказав Віктор Ляшко.

Він зазначив, що вони проаналізують цю інформацію і подадуть її до Прем'єр-міністра та президента України, для того, щоб можна було оперативно відкоригувати плани готовності до поширення збудника.

Нагадаємо, у межах посилених заходів для недопущення занесення в Україну коронавірусної інфекції було перевірено близько 75 тисяч осіб, які в’їхали на територію держави.

Також нагадаємо, в Україні не зафіксовано жодного підтвердженого випадку коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Стали відомі лауреати Шевченківської премії-2020

     • 22119 переглядiв