ukenru
kabmin-planuye-zatverditi-plan-schodo-svyatkuvannya-dnya-pamyati-ta-primirennya

Кабмін планує затвердити план щодо святкування Дня памʼяті та примирення

 • 9124 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Сьогодні Кабінет Міністрів України має намір розглянути проект розпорядження щодо затвердження плану заходів з підготовки та відзначення у 2019 році Дня памʼяті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України. Про це повідомляє УНН з посиланням на порядок денний, опублікований на сайті уряду.

Також парламентарі планують внести зміни у проект законів Податкового кодексу України щодо забезпечення матеріально-технічними засобами підрозділів Державної фіскальної служби, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Крім того, уряд має розглянути проекти постанов про утворення міжвідомчої робочої групи з питань розроблення та ведення реєстру порушення прав журналістів на тимчасово окупованих територіях України з 2014 року; про припинення для України дії Угоди про методологічне співставлення і створення загальної статистичної бази Економічного союзу; про затвердження базового нормативу відрахування частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2018 році господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави.

Крім того, урядовці планують ухвалити рішення щодо підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Північна Македонія про умови взаємних поїздок громадян; про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури обʼєднаних територіальних громад у 2019 році; про підписання Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Еквадор про взаємне скасування візових вимог.

Як повідомляв УНН, уряд затвердив виплати до Дня Перемоги.

Українські Національні Новини

Політика