ukenru
kabmin-planuye-skhvaliti-strategiyu-borotbi-z-organizovanoyu-zlochinnistyu-ta-zatverditi-sche-odin-bezviz

Кабмін планує схвалити стратегію боротьби з організованою злочинністю та затвердити ще один безвіз

 • 14487 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути проект розпорядження про схвалення Стратегії боротьби з організованою злочинністю. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний уряду.

Окрім того, на засіданні у середу планується розглянути проект постанови про затвердження Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Гренади про скасування візових вимог.

На порядку денному урядовців проект закону про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Меморандуму про взаєморозуміння  з Великою Британією щодо обміну та взаємної охорони інформації з обмеженим доступом у сфері оборони та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів.

Кабмін має розглянути проекти постанов Кабінету міністрів України про внесення змін до Порядку оплати праці членів територіальних і дільничних виборчих комісій з місцевих виборів, нарахування та виплати одноразової грошової винагороди, а також про затвердження зразків бланків і технічних описів бланків національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу та зразка розпізнавального автомобільного знака України та внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України.

На порядку денному також проект постанови про внесення змін до Порядку використання коштів, виділених для здійснення доплат до заробітної плати медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу хворим на гостру респіраторну хворобу СОVID-19, спричинену коронавірусом SАRS-СоV-2, та тим, що забезпечують життєдіяльність населення.

Як повідомляв УНН, за ініціативою МОЗ уряд розгляне питання створення українського центру трансплант-координації.

Українські Національні Новини

Політика