ukenru
k-ranyeri-nazvav-lester-autsayderom-u-matchi-z-sevilyeyu

К.Раньєрі назвав "Лестер" аутсайдером у матчі з "Севільєю"

 • 9530 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Головний наставник чинного чемпіона Англії Клаудіо Раньєрі розповів щодо розподілу сил перед першим протистоянням 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Лестером" та "Севільєю", передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Минулий сезон був чудовим, а в цьому все валиться з рук. Я припускав, що нас може наздогнати свого роду похмілля. Але не припускав, що воно буде таким. Ми явні аутсайдери. Але ми тут, ми готові грати, готові битися", - розпочав фахівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лестер" поступився "Суонсі" і продовжив падіння в АПЛ

Також К.Раньєрі віддав належне майбутньому іспанському супернику, відзначивши проведену роботу наставника андалузців Хорхе Сампаолі.

"Хорхе Сампаолі - елітний представник тренерської професії. Він і його "Севілья" проводять відмінний сезон. Змінити Унай Емері, змінити стиль гри, але зберегти високі позиції в країні і в Європі - дорогого коштує. Той факт, що команда грає так, як того бажає її тренер, що вона може швидко перебудуватися по ходу гри, - в цьому всьому його величезна заслуга", - заявив тренер.

Нагадаємо, що "лисиці" на вихідних вилетіли з Кубка Англії, поступившись представнику третього дивізіону "Міллуоллу" (0:1).

Українські Національні Новини

Спорт