ukenru
izrayilski-litaki-vrazili-tsili-boyovikiv-u-sektori-gaza-pislya-raketnogo-obstrilu

Ізраїльські літаки вразили цілі бойовиків у секторі Газа після ракетного обстрілу

 • 22569 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Ізраїльські військові заявили, що рано вранці в неділю вони завдали ударів по бойових цілях у секторі Газа, наступного дня після ракетного обстрілу території, що знаходиться під контролем ХАМАС. Про це пише УНН з посиланням на The Jerusalem Post.

Деталі

Ізраїльські військові заявили, що метою нападів був об'єкт з виробництва ракет та військовий пост ХАМАС. Вони також звинуватили ісламське угруповання в насильстві, яке походить із території, яку контролює ХАМАС.

Авіаудари стали відповіддю на дві ракети, випущені з Гази у суботу, які впали у Середземному морі неподалік центральної частини Ізраїлю.

Невідомо, чи призначалися ракети для враження Ізраїлю, але групи бойовиків, що базуються в Газі, часто проводять випробування ракет у напрямку моря. Повідомлень про жертви внаслідок ракетних запусків у суботу не надходило.

Додамо

У середу палестинські бойовики в секторі Газа обстріляли та легко поранили ізраїльського мирного жителя біля паркану безпеки, та Ізраїль відповів танковим вогнем по кількох об'єктах ХАМАС, у першій перестрілці за останні кілька місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль вдруге за місяць, завдав авіаудару по сирійському порту Латакії

Українські Національні Новини

Новини Світу