ukenru
izrayil-ta-pivdenna-koreya-obminyayutsya-vaktsinami-proti-covid-19

Ізраїль та Південна Корея обміняються вакцинами проти COVID-19

 • 14738 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. У понеділок Ізраїль погодився надати Південній Кореї близько 700 000 доз вакцини проти коронавірусу Pfizer-BioNTech. Про це повідомляє газета Haaretz, пише УНН.

Деталі

Поставка доз повинна розпочатися пізніше в липні, і в рамках угоди Ізраїль отримає у вересні та жовтні однакову кількість доз вакцин Pfizer, замовлених Сеулом, сказав прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет.

Південна Корея швидко розподілила свої вакцини проти COVID-19, але намагається отримати своєчасну кількість достатньої дози в умовах обмежених глобальних поставок, особливо в Азію.

Минулого тижня уряд заявив, що сподівається досягти стадового імунітету раніше запланованого в листопаді, прищепивши щонайменше 70% свого населення мінімум однією дозою вакцини, переважно такою мРНК, як Pfizer.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Нафталі Беннет заявив, що Ізраїль планує незабаром передати палестинцям близько 1 мільйона доз вакцини Pfizer, щоб допомогти їм в їх невдалій кампанії вакцинації від коронавірусу.

Ізраїль повідомив про зниження ефективності вакцини Pfizer/BioNTech COVID-19 у профілактиці інфекцій та симптоматичних захворювань.

Українські Національні Новини

Новини Світу