ukenru
izrayil-pochav-visilati-nelegaliv-z-ditmi

Ізраїль почав висилати нелегалів з дітьми

 • 13173 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Управління реєстрації населення (міграційна служба) при МВС Ізраїлю повідомила про депортацію у ніч на понеділок, 29 липня, громадянки Філіппін і її 11-місячної дочки. Жінка була затримана близько місяця тому в Петах-Тіква. Про повідомляє УНН з посиланням на 9tv.

Це перше видворення іноземки з неповнолітньою дитиною, здійснене в рамках нинішньої гучного програми по виявленню і депортації з Ізраїлю незаконних робочих, переважно громадян Філіппін.

Раніше повідомлялося, що чиновники МВС мають намір найближчим часом вислати з країни приблизно сто нелегалів з дітьми шкільного віку і молодше.

Найбільш резонансним став випадок 35-річної філіппіки Опресіни Кванакі і її 12-річного сина Майкла Джеймса, який народився і виріс в Ізраїлі. Близько тижня тому вони були затримані і поміщені в КПЗ міграційної служби в аеропорту ім. Бен-Гуріона. Як заявили в МВС, жінку з сином депортують в найближчі дні.

На захист Каванак встали правозахисні організації і навіть однокласники Майкла, які провели в "Бен-Гуріоні" демонстрацію протесту.

Як повідомляв УНН, нелегали хотіли в обхід пункту пропуску потрапити до Польщі

Українські Національні Новини

Новини Світу