ukenru
iz-bilorusi-na-ukrayinu-nasuvayutsya-lisovi-pozhezhi-na-kordoni-cherguyut-ryatuvalniki

Із Білорусі на Україну насуваються лісові пожежі: на кордоні чергують рятувальники

 • 20985 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Із Білорусі на Україну насуваються лісові пожежі. На кордоні з метою недопущення лісової пожежі на територію України чергує 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС та 70 чоловік особового складу рятувальників, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Рівненській області.

За інформацією ДСНС, осередки загорання сухої трави, чагарників та підстилки в лісових масивах поблизу сіл: Старе Село, Глинне, Буда, Дроздинь, Карпилівка Рокитнівського району, села Будимля Дубровицького району та села Хотинь Березнівського району локалізовані та ліквідовані силами рятувальників, лісників, поліції, прикордонників та місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Казахстані горить ліс

У Рокитнівському районі працює робоча група з представників Головного управління ДСНС області, органів влади, лісової охорони, поліції та державної прикордонної служби, зазначили рятувальники.

"Ситуація з пожежами цілодобово моніториться та знаходиться під повним контролем. Рятувальники за допомогою дрона проводять аеророзвідку місцевості. На кордоні з Республікою Білорусь з метою недопущення лісової пожежі на територію України чергує 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС та 70 чоловік особового складу рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у поточному році на відкритих територіях та у природних екосистемах сталося понад 10 тисяч пожеж.

Українські Національні Новини

Суспільство