ukenru
italiyski-pravopopulisti-vstupili-u-soyuz-z-partiyeyu-putina

Італійські правопопулісти вступили у союз з "партією Путіна"

 • 7398 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Італійська право-популістська, націоналістично-консервативна партія "Ліга Півночі" підписала у Москві угоду про співпрацю з пропутінською російською партією "Єдина Росія", передає УНН з посиланням на Польське радіо.

Як зазначається, "Ліга Півночі" вимагає автономії для півночі Італії, повернення до ліри, референдуму у справі дальшого членства Італії в ЄС та зупинки потоку іммігрантів.

Як заявив голова "Ліги Півночі" Маттео Сальвіні, основою порозуміння його партії з "Єдиною Росією" є спільна боротьба з незаконною міграцією та ісламським тероризмом.

Однак, у першу чергу, йдеться про скасування санкцій проти Росії, впроваджених за захоплення Криму та підтримку проросійських сепаратистів на сході України, що коштували Італії 5 млрд євро.

М.Сальвіні спільно з очільником російської дипломатії Сергієм Лавровом на прес-конференції розкритикував бездіяльність та безпорадність ЄС щодо вкрай важливих проблем світу. Він ствердив, що Спільнота нагадує Радянський Союз незадовго до свого розпаду.

Нагадаємо, ЄС дозволив Угорщині будувати атомні реактори з Росією.

Українські Національні Новини

Новини Світу