italiya-zamorozila-rozkishnu-nerukhomist-dvokh-rosiyskikh-oligarkhiv

Італія заморозила розкішну нерухомість двох російських олігархів

 • 190534 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Італія у понеділок заморозила деякі об'єкти нерухомості, що належать двом російським олігархам, на розкішному морському курорті Портофіно, у Сірміоні на озері Гарда та в Римі, повідомили два джерела Reuters, які безпосередньо про це поінформовані, передає УНН.

Деталі

Поліція Guardia di Finanza конфіскувала віллу Альтакьяра, особняк з парком на мисі Портофіно на Лігурійському морі, а також майно та автомобіль у Римі у Едуарда Худайнатова, колишнього глави російського енергетичного гіганта "Роснефть".

Одне з джерел повідомило, що Худайнатов був внесений до "чорного" списку санкцій ЄС після вторгнення Москви в Україну, додавши, що його активи коштують близько 57 мільйонів євро (55,86 мільйона доларів).

У травні італійська поліція конфіскувала розкішну яхту вартістю близько 700 мільйонів доларів, яка, як вважається, належала Худайнатову і яка у ЗМІ зв'язувалася із путіним.

У рамках окремої операції поліція заморозила нерухомість у Сірміоні, місті на озері Гарда на північному сході Італії вартістю понад 15 мільйонів євро. Одне з джерел повідомило, що вона належить Григорію Берьозкіну, голові правління російської групи прямих інвестицій "Есн".

Додамо

У березні та квітні Італія конфіскувала вілли та яхти на суму понад 900 мільйонів євро у заможних росіян, які регулярно приїжджали до країни на відпочинок та придбали нерухомість у багатьох престижних місцях.

Згідно з оновленим офіційним списком Guardia di Finanza, загальна вартість активів, вилучених на даний момент в Італії у російських олігархів, становить понад 1,7 млрд євро.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Гарні передвісники бавовни": у Маріуполі прогриміли вибухи

     • 165870 переглядiв

    Ураган Orlene обрушився на тихоокеанське узбережжя Мексики

     • 160006 переглядiв