ukenru
italiya-ta-ispaniya-zdobuli-chergovi-peremogi-u-vidbori-do-chs-2018

Італія та Іспанія здобули чергові перемоги у відборі до ЧС-2018

 • 9430 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. У групі G завершилися поєдинки шостого туру групового етапу кваліфікаційного турніру до чемпіонату світу 2018 року з футболу, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Збірна Іспанії мінімально перемогла в гостях Македонію 2:1. Давид Сільва відкрив рахунок з передачі Жорді Альби, а незабаром відзначився Дієго Коста. Нападник "Челсі" забив після подачі Іско, завдяки чому іспанці після 27 хвилин отримали комфортну перевагу в два м'ячі, однак гол Стефана Рістовскі на 66-й хвилині забезпечив напружену кінцівку.

Збірна Італії зберегла паритет з Іспанією за очками завдяки впевненій перемозі в Удіне над Ліхтенштейном. Рахунок був відкритий на 35-й хвилині, коли блискучий удар з льоту вдався Лоренцо Інсіньє. Після передачі Леонардо Спінаццоли нападник "Наполі" обробив м'яч грудьми і другим дотиком відправив його в дальній кут. Пізніше Л.Інсіньє відзначився гольовою передачею на Андреа Белотті, після подачі якого Едер забив третій гол у матчі. Далі вийшов на заміну Федеріко Бернардескі забив перший гол за збірну дальнім ударом, а в самій кінцівці Спінацолла віддав свою другу гольову передачу за вечір - на Маноло Габбьядіні, який переграв Петера Йеле на ближній штанзі – 5:0.

Зазначимо, що у третій грі секстету Албанія в гостях розгромила Ізраїль – 3:0.

Додамо також, іспанці продовжують випереджати італійців за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів – по 16 очок. Далій йдуть ізраїльтяни і албанці – по 9 пунктів.

Як повідомляв УНН, Ісландія вирвала перемогу в хорватів.

 

Українські Національні Новини

Спорт