isw-rosiyi-ne-vistachaye-rezerviv-schob-zbilshiti-masshtab-nastupu-na-luganschini

ISW: росії не вистачає резервів, щоб збільшити масштаб наступу на Луганщині

 • 429707 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що російським окупантам не вистачає вільних резервів, щоб збільшити масштаб або інтенсивність атак в Луганській області, передає УНН.

Деталі

ISW пише, що російські сухопутні війська діють в рамках звичайних доктринальних формацій та підрозділів, а не у складі батальйонно-тактичних груп або інших тимчасових структур.

"Відсутність кількох танкових підрозділів свідчить про те, що російська армія має проблеми із заміною техніки, особливо танків, втрачених під час попередніх неуспішних наступальних операцій", - йдеться в повідомленні.

Також аналітики зазначають, що росіяни все ж можуть мати деякі відновлені механізовані підрозділи в запасі, але залучення цих резервів у Луганській області навряд значно змінить хід триваючого наступу.

"Російський наступ буде тривати ще деякий час і може тимчасово набирати обертів, коли будуть залучені останні резерви, але ймовірність досягнення їхніх цілей або операційно значущих перемог є невисокою", - пише ISW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: пригожин не зміг заручитися підтримкою кадирова в новій інформаційній кампанії проти міноборони рф

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗМІ: голова МЗС білорусі макей міг вчинити самогубство

     • 1040071 переглядiв

    BAFTA оголосила переможців престижної кінопремії

     • 697821 переглядiв