ukenru
isw-prigozhin-mozhe-vikoristovuvati-media-vpliv-schob-predstaviti-sebe-yak-pretendenta-na-prezidentskikh-viborakh-v-rf

ISW: пригожин може використовувати медіа-вплив, щоб представити себе як претендента на президентських виборах в рф

 • 218995 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Власник групи "вагнера" євген пригожин, ймовірно, використовує свій вплив у російських ЗМІ для того, щоб представити себе як претендента на президентських виборах у росії 2024 року. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає УНН.

Деталі

Нещодавно власне агентство новин пригожина опублікувало інтерв’ю з ним, яке візуально копіює різні інтерв’ю з російським диктатором володимиром путіним. До цього відео з пригожиним виглядали інакше — він обирав кадри в динаміці або ті, що нагадують поле бою, пишуть аналітики.

“пригожин також використав це інтерв’ю, щоб повторити свої попередні аргументи про необхідність прищепити російським бійцям жорстку ідеологію та натякнути, що міноборони росії навмисно позбавляє групу „вагнера“ артилерійських боєприпасів”, — додає ISW.

За словами аналітиків, пародія кінематографічного стилю інтерв’ю путіна може бути використана в рамках більшої кампанії тролінгу з метою нападу на кремль, або ж щоб провести мовчазні паралелі між пригожиним і путіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: пригожин заявив, що рф не воює з НАТО в Україні

Українські Національні Новини

Війна