ukenru
istoriya-z-vikradennyam-sobak-ledi-gagi-otrimala-nespodivanu-rozvyazku

Історія з викраденням собак Леді Гаги отримала несподівану розв'язку

 • 20069 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У середу ввечері, 24 лютого, у американської співачки і актриси Леді Гаги вкрали двох французьких бульдогів, а її помічника, 30-річного Райана Фішера, який їх вигулював, підстрелили. ВВС повідомляє, що собаки Коджи і Густаво були благополучно повернені в п'ятницю ввечері, 26 лютого, пише УНН.

Деталі

Відзначається, що до поліцейської дільниці бульдогів принесла одна жінка, що їх знайшла. Повідомляється, що тварини не постраждали.

Також у поліції поки не можуть сказати, чи було це навмисне викрадення або "воля випадку".

Про те, що Коджи і Густав пропали, Леді Гага, яка зараз знаходиться на зйомках в Італії, повідомила напередодні в своєму Instagram. У пості вона пообіцяла заплатити 500 тис. доларів за безпечне повернення улюбленців.

Собаки були викрадені, коли їх вигулював помічник Гаги Райан Фішер. Зловмисники вистрілили йому в груди і забрали собак. Ще один французький бульдог встиг втекти від викрадачів. Його виявили поруч з Фішером, який пізніше був госпіталізований у важкому стані.

Леді Гага поки ніяк не прокоментувала ситуацію з її знайденими бульдогами.

Додамо

Леді Гага є однією з найбільш знаменитих співачок в США. Минулого місяця вона виконала американський гімн на урочистій церемонії інавгурації 46-го президента США Джо Байдена.

Українські Національні Новини

Новини Світу