istoriya-ukrayini-ta-yevropi-zrobila-pravilniy-krok-zelenskiy-pro-rishennya-yevrokomisiyi-schodo-peregovoriv-z-ukrayinoyu-pro-vstup

"Історія України та Європи зробила правильний крок" - Зеленський про рішення Єврокомісії щодо переговорів з Україною про вступ

 • 49540 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення Єврокомісії щодо рекомендації про початок переговорів з Україною про вступ до ЄС, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні історія України та всієї Європи зробила правильний крок – Єврокомісія рекомендувала розпочати переговори щодо членства з Україною.

Наша держава має бути у Євросоюзі. Українці на це заслуговують і своїм захистом європейських цінностей, і тим, що навіть у час повномасштабної війни ми дотримуємо свого слова, розвиваючи державні інституції. Всі необхідні рішення ухвалюємо. Дякую всім, хто допомагає!" - написав Зеленський у підписі до відеозвернення у соцмережах.

"Чистий позитив. Попри всі складнощі, рухаємося вперед і вже в грудні ми очікуємо політичне рішення від Європейської ради", - наголосив Президент у відеозверненні.

Нагадаємо

8 листопада Єврокомісія офіційно рекомендувала розпочати переговори про вступ з Україною.

При цьому Єврокомісія рекомендувала схвалити рамки переговорів про вступ після ухвалення Україною та Молдовою низки "ключових заходів".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Міністр молоді та спорту Гутцайт написав заяву про відставку

     • 51353 переглядiв