ukenru
istoriya-pro-nibito-ekspluatatsiyu-i-gvaltuvannya-18-richnoyi-divchini-politsiya-opitala-paru-z-irpenya

Історія про нібито експлуатацію і ґвалтування 18-річної дівчини: поліція опитала пару з Ірпеня

 • 41620 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. На Київщині поліція опитала пару з Ірпеня, в якої жила 18-річна дівчина, яку нібито гвалтували та примушували до трудової і сексуальної експлуатації. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook поліції Київської області.

“Поліцейські опитали пару, в котрої жила дівчина. Вони надали покази і підтвердили, що жодного фізичного чи психологічного насильства відносно неї не вчиняли. Заяв щодо зґвалтування, побиття, знущання або інших правопорушень – дівчина до поліції Ірпеня не подавала”, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що інформація про знущання над 18-річною жителькою Запоріжчини не відповідає дійсності.

“Так, за даними Інтернет-мереж, 18-річну жительку Запорізької області, нібито, утримувала в неволі сімейна пара, примушувала до праці та статевих відносин”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що до Ірпінського відділу поліції дівчина звернулася з метою інформування про своє місцеперебування, та щоб повернути особисті речі за вказаною адресою.

“Також поліцейським вона зізналася, що жила з сімейною парою по добрій волі. Молодиця втекла з дому до чоловіка, з яким познайомилася на сайті знайомств, оскільки прагнула дорослого життя і незалежності від батьків. По дорозі вона викинула мобільний телефон, для того, щоб не виходити на зв'язок із родичами. Однак, за місцем проживання мала вільний доступ до Інтернету та соцмереж”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поліція прокоментувала історію з нібито експлуатацією і ґвалтуванням дівчини під Києвом і зазначила, що за словами дівчини, все було добровільно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП