isterika-u-tovarischyey-chyekistov-zelenskiy-pro-zaprovadzhennya-putinim-voyennogo-stanu-na-timchasovo-okupovanikh-teritoriyakh

Істерика у "товаріщєй чєкістов": Зеленський про "запровадження" путіним "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях

 • 151461 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прокоментував "запровадження" російським диктатором володимиром путіним "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях України, передає УНН.

 

Деталі

Зеленський наголосив, що росія півроку цуралася навіть слова "війна", карала за нього своїх же людей кримінальними справами, а тепер сама ж оголошує воєнний стан на окупованій території.

"Окупанти самі принесли війну на нашу землю під свою постійну брехливу тріскотню про нібито переговори, а тепер підписують якісь укази, що закріплюють війну. Ну, що можу сказати, – просто істерика у "товаріщєй чєкістов". Істерика, яка буде то більшою, що ближчою буде поразка росії", - сказав глава держави.

Додамо 

У МЗС України заявили, що указ російського диктатора володимира путіна про запровадження "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях України є нікчемним. Він не має правових наслідків для України та її громадян, а також для міжнародної спільноти.

19 жовтня російський диктатор володимир путін оголосив про введення "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей України.

Згодом Радфед росії затвердив указ про "воєнний стан" на окупованих територіях України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві знищили пам'ятник "чекістам"

     • 139489 переглядiв

    Телескоп James Webb сфотографував "Стовпи Творіння"

     • 447670 переглядiв