ukenru
ispanski-zmi-pidkreslili-zaslugu-shevchenka-v-peremozhnomu-matchi-ukrayini-proti-ispaniyi

Іспанські ЗМІ підкреслили заслугу Шевченка в переможному матчі України проти Іспанії

 • 14690 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Іспанський журналіст і редактор спортивного відділу "La Nueva Espana" Ігнасіо Аспаррена зробив короткий аналіз матчу 4-го туру Ліги націй, передає УНН з посиланням на Футбол 24.

Зокрема, він підкреслив заслугу головного тренера збірної України Андрія Шевченка в організації та проведенні поєдинку.

"Ви добре читали гру, скористалися найменшою можливістю. Мені сподобалася структура Шевченка, організація гри в обороні. Бущан виглядав чудово. Шевченко вийшов на друге місце за кількістю матчів на чолі збірної України - попереду тільки Блохін ", - сказав він.

Результати матчу Аспаррена назвав "заслугою України".

"Врешті-решт потрібно говорити про величезну заслугу України, яка зуміла нівелювати сильні сторони Іспанії", - заявив журналіст, додавши, що, незважаючи на поганий результат, виступ збірної Іспанії складно назвати провалом.

Відзначимо, за словами Мирона Маркевича, футболісти збірної України в поєдинку з іспанцями вразили його своїм прогресом. Він також акцентував на тому, що Шевченко "не прогадав з тактикою гри під час матчу".

Крім того, Маркевич відреагував на слова президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса, який коментуючи поєдинок, спробував приписати перемогу національної збірної до заслуг Луческу.

Функціонер порадив президенту столичного ФК "бути скромніше".

"Збірну тренує Шевченко. І це, в першу чергу, його заслуга, а потім вже йдуть клубні тренери, які готують футболістів", - підсумував Маркевич.

Нагадаємо, 13 жовтня в матчі Ліги Націй Українська збірна обіграла команду Іспанії з рахунком 1 0. Переможний гол в ворота суперника забив Віктор Циганков, отримавши пас від Андрія Ярмоленка.

Українські Національні Новини

Спорт