ukenru
ispanets-g-upri-stav-novim-trenerom-tenisistki-e-svitolinoyi

Іспанець Г.Упрі став новим тренером тенісистки Е.Світоліної

 • 7222 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Значні зміни відбулися у стані першої ракетки України Еліни Світоліної. У команді харків’янки оновилися такі посади, як тренер, консультант та спаринг-партнер тенісистки, інформує УНН з посиланням на персональний сайт Е.Світоліної.

Новим тренером українки став іспанський спеціаліст Габріель Упрі, який свого часу працював з екс-першою ракеткою світу в одиночному і парному розрядах Аранчою Санчес-Вікаріо і переможницями турнірів Великого Шолома Кончітою Мартінес і Флавією Пеннеттою.

Консультантом нашої співвітчизниці буде француз Тьєрі Асьон, який співробітничав з нині 12-ю ракеткою серед чоловіків Жо-Вілфрідом Цонга. Також в команді харків’янки додасться новий спаринг - Ендрю Беттлс, який раніше співпрацював з екс-першою ракеткою світу, переможницею Ролан Гаррос сербкою Аною Іванович.

Варто відзначити, що позиція фітнес тренера українки залишиться незмінною. На даній посаді продовжить роботу Олівер Фоулс.

Нагадаємо, що після закінчення нинішнього сезону перша ракетка України завершила співпрацю зі своїм тренером Йеном Хьюзом, разом з яким дісталася до рекордного для себе і для України 14-го місця в світовому рейтингу WTA.

Додамо також, Е.Світоліна проведе передсезонну підготовку в Парижі, звідки вирушить до Брісбена, в якому проведе свій перший турнір року (стартуватиме 2 січня - ред.).

Українські Національні Новини

Спорт