irina-vereschuk-rozpovila-pro-tri-svoyi-vischi-osviti

Ірина Верещук розповіла про три свої вищі освіти

 • 16673 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Народний депутат і кандидат в мери Києва Ірина Верещук має три вищі освіти. Де вона навчалася і як застосувала отримані знання, Верещук розповіла в інтерв'ю Дмитру Гордону, передає УНН.

Так, Верещук закінчила Військовий інститут при Національному університеті "Львівська політехніка", Львівський національний університет імені Івана Франка та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Проходячи навчання у Військовому інституті, Верещук зрозуміла, що хоче бути юристом.

"Юристом в місцевому самоврядуванні. Я зрозуміла, що мені не вистачає публічності, мені не вистачає відповідальності, і громада мого маленького містечка, де я народилася - це саме те.

І я пішла спочатку на юрфак, а потім юристом в міськраду. Тобто - бачу мету, але не бачу перешкод. Пішла досягати своїх маленьких і великих цілей", - згадує Верещук.

Пропрацювавши юристом в міськраді, Верещук вирішила пройти навчання в Національній академії державного управління при Президентові України.

"Тоді я працювала юристом на громадських засадах, не отримуючи при цьому зарплати, а паралельно вчилася на стаціонарі в академії. Тому що заочне навчання - це приїхав, здав і поїхав, а хотіла сама все пройти.

Була в першій десятці, закінчила з червоним дипломом, стажувалася в КМУ. Мене там до речі відразу поставили в резерв. Але я зрозуміла, що КМУ не для мене - носять папери з поверху на поверх, а робота? Тому я повернулася, і стала наймолодшою жінкою-мером в Україні", - розповіла вона.

Верещук каже, що вона по життю "модифікована відмінниця".

"Я відмінниця, але "модифікована". Тобто, все, що погане, теж моє. Всі три інституту я закінчила з червоним дипломом. Але і з хлопчиками втекти, в самоволку, наприклад, піти теж могла", - поділилася вона.

Нагадаємо, на думку політолога Ростислава Балабана, за посаду мера Києва реально борються тільки дві людини: це Ірина Верещук і Віталій Кличко. Всі інші просто ведуть списки до Київради.

Також нагадаємо, що за прогнозами букмекерів Верещук має найвищі шанси вийти в другий тур столичних виборів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ірина Верещук розповіла про три свої вищі освіти

     • 16673 переглядiв

    Метеорологічна осінь прийшла до Києва рекордно пізно

     • 13214 переглядiв

    Зеленський запросив патріарха Варфоломія до України

     • 18164 переглядiв