ukenru
irina-vereschuk-pro-molod-studentam-potribna-praktika-i-robota-mer-mozhe-tsomu-spriyati

Ірина Верещук про молодь: студентам потрібна практика і робота - мер може цьому сприяти

 • 11594 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Молодь в Україні хоче отримувати від держави не подачки і іпотеку, а зрозумілі орієнтири. Про це заявила нардеп від "Слуги народу" і кандидат у мери Києва Ірина Верещук в ефірі програми одного із українських телеканалів, передає УНН.

За її словами, коли молодь не вірить державі, то це "вирок".

"Я йду у мери столиці, щоб з молоддю працювати. Я хочу, щоб вона тут залишалася, а не їхала за кордон. За молодь потрібно триматися зубами", - сказала політик.

Ірина Верещук вважає, що потрібно міняти систему вищої освіти, щоб у студентів було більше практики і випускники могли швидше влитися у ринок праці.

"Вони кажуть: не лийте нам воду і не вчіть нас п'ять років тому, що можна вивчити за два роки. Зробіть нам практику, коли буде можливість попрацювати на реальних підприємствах за профілем і потім отримати нормальну роботу. Це нескладно, якщо у мера є бажання. Мер може домовитися із підприємствами, які діють на території міста, щоб студенти і учні проходили реальну практику. І тоді діти отримають спочатку можливість попрактикуватися, отримати досвід, а потім і робоче місце", - пояснила вона.

Як писав УНН, за прогнозами букмекерів до другого туру столичних виборів із Кличком виходить Верещук.

Українські Національні Новини

Політика