ukenru
inventarizatsiya-lisiv-ta-restrukturizatsiya-borgiv-poryadok-denniy-zasidannya-radi

Інвентаризація лісів та реструктуризація боргів: порядок денний засідання Ради

 • 13743 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Верховна Рада України на сьогоднішньому засіданні не розглядатиме програму діяльності уряду, а планує розглянути низку інших проектів законів та постанов, зокрема, президентський законопроект про зміни до Митного кодексу, проект постанови про перенесення весняної сесії ПА НАТО в Києві та законопроект про інвентаризацію лісів в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВР.

Так, сьогодні нардепи не розглядатимуть програму діяльності уряду, а зроблять це в четвер, 4 червня. Адже планується розглянути, як програма корелюється з вимогами Міжнародного валютного фонду.

Натомість парламентарі планують розглянути президентський законопроект №3194 про зміни до Митного кодексу у зв'язку з реформою прокуратури і змінами судоустрою України, законопроект №2379 про інвентаризацію лісів України, законопроект №3350 про реструктуризацію боргів ДП "Антонов", проект закону №2429 щодо ліквідації корупційних чинників у сфері охорони здоров’я, а також проект закону, що може дозволити українцям змінювати по батькові.

Також планується повторно розглянути у другому читанні законопроект №2494 щодо посилення соцгарантій дітям-сиротам.

Окрім того, у ВР планують розглянути проекти постанови щодо обрання нових членів комітетів, а також проект постанови №3449 про звернення Верховної Ради до міжнародних організацій щодо вшанування жертв геноциду кримськотатарського народу та засудження порушень Російською Федерацією, як державою-агресором, прав і свобод кримськотатарського народу.

Нагадаємо, що розгляд програми діяльності уряду перенесено з вівторка на четвер, щоб розглянути, як програма корелюється з вимогами Міжнародного валютного фонду.

Українські Національні Новини

Політика