ukenru
intensivnist-vorozhikh-obstriliv-kharkova-zrosla-sogodni-vzhe-troye-zagiblikh-ta-16-poranenikh-golova-ova

Інтенсивність ворожих обстрілів Харкова зросла: сьогодні вже троє загиблих та 16 поранених - голова ОВА

 • 216207 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Російські окупанти не припиняють обстрілів Харкова, сьогодні вже відомо про 3 загиблих та 16 поранених у місті, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Окупанти знову обстрілюють житлові райони Харкова, зокрема Київський, Індустріальний райони. Росіяни використовують реактивні системи залпового вогню з відстані 35-40 км. Станом на зараз по Харкову, на жаль, 16 поранених, 3 людини загинули, інформація ще уточнюється", - повідомив Синєнубов.

Деталі

Зі слів голови ОВА, бригади екстреної медичної допомоги героїчно працюють у посиленому режимі.

"Також зазнали обстрілів Дергачівський та Чугуївський райони", - додав він.

"Інтенсивність обстрілів у Харкові збільшилася. Тому ми просимо жителів міста максимально перебувати в укриттях та без нагальної потреби не виходити на вулицю. Не створюйте черг, не збирайтеся великими групами людей, зараз це дуже небезпечно!" - зазначив Синєгубов.

Він вказав, що спільно із військовими розробляють план безпекових заходів до великодніх свят. І попросив із розумінням поставитися до певних обмежень, про які детально повідомлять згодом.

Доповнення

Харків став ціллю російських ударів з того часу, як майже два місяці тому почалося вторгнення рф в Україну.

Мер Харкова Ігор Терехов заявив CNN, що з неділі в місті йде "безперервний обстріл житлових кварталів". "Противник цілить по мирних жителях, багато людей поранено, а дехто, на жаль, загинув. За останні півтора дні у нас було 15 убитих та понад 50 поранених. Ці 15 убитих були лише під час однієї атаки", - сказав він.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП