ukenru
inozemni-spetssluzhbi-namagayutsya-rozkhitati-situatsiyu-na-odeschini-bakanov

Іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію на Одещині - Баканов

 • 15350 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Враховуючи стратегічне розташування Одеської області, Служба безпеки України приділятиме регіону ще більше уваги у своїй роботі. Про це голова СБУ Іван Баканов заявив під час робочого візиту на Одещину, де представив новопризначеного керівника та зустрівся з особовим складом обласного управління, передає пресслужба СБУ, інформує УНН.

"Одеська область – найбільший за територією регіон України. Багатонаціональний, з великою протяжністю кордонів, потужними морськими торгівельними портами та серйозним економічним потенціалом. І ми чудово знаємо, як іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію на Одещині. Але їм це не вдасться. СБУ успішно протидіє таким спробам і буде це робити й надалі", - зазначив Баканов.

Він додав, що особливості регіону покладають на співробітників Служби додаткову відповідальність за збереження миру й безпеки на Одещині.

"Не варто забувати окремі події, які відбувалися в Одесі, починаючи з 2014 року. Тому наша контррозвідка має бути тут на найвищому рівні", - підкреслив голова СБУ.

Серед ключових пріоритетів Служби він визначив також протидію будь-яким проявам сепаратизму, захист національної державності, боротьбу з тероризмом, диверсіями та кіберзагрозами.

Окрім того, Іван Баканов детально ознайомився з результатами та перспективними планами за всіма лініями роботи Одеського управління СБУ.

Також зазначається, що голова СБУ представив новопризначеного керівника СБУ області Віктора Доровського, якого 13 травня затвердив Президент України Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше в УНН, на кордоні з РФ затримали бойовика "ДНР".

Українські Національні Новини

Політика