ukenru
inozemets-v-borispoli-napav-na-prikordonnika-ne-bazhayuchi-zalishati-ukrayinu

Іноземець в "Борисполі" напав на прикордонника, не бажаючи залишати Україну

 • 11450 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Днями у міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Марокко, якому було відмовлено в перетині державного контролю, через що молодик засмутився і напав на прикордонника. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає УНН.

"Чергового марокканця, який не міг підтвердити мети своєї подорожі в Україну, виявили днями в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Він прилетів рейсом зі Стамбула. У ході прикордонного контролю іноземець 1992 року народження заявив інспекторам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», що прямує на територію нашої держави за програмою обміну. При цьому він зазначав, що буде навчати українських дітей англійської та ще однієї мови, однак сам володіє англійською досить погано. Крім того, він не мав достатнього фінансового забезпечення, що визначено українським законодавством для іноземців", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трьох громадян Туреччини не пустили в Україну

За результатами перевірки, громадянину Марокко було відмовлено в перетині державного кордону України. За словами прикордонників, іноземця це засмутило і він здійснив спробу нападу на прикордонника і не бажав слідувати на зворотній рейс.

"Громадянина Марокко відразу затримали і притягнули до адміністративної відповідальності за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби. По даному факту повідомлено співробітників Національної поліції", - додали у відомстві.

Громадянину Марокко заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки та все ж повернули рейсом до Стамбулу.

Нагадаємо, 8 січня, в столичному аеропорту "Жуляни" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" під час оформлення пасажирів, що прибули з Баку, відмовили в перетині державного кордону трьом іноземцям.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП