ukenru
inozemets-pidshukuvav-zhinok-dlya-seks-rabstva-u-turechchini

Іноземець підшукував жінок для секс-рабства у Туреччині

 • 8023 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У Маріуполі суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі півмільйона грн громадянину Туреччини, якого підозрюють у торгівлі людьми. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

"Жовтневим районним судом міста Маріуполя задоволено клопотання слідчого Головного управління Національної поліції України в Донецькій області, погодженого прокуратурою Донецької області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб стосовно громадянина Туреччини, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України — торгівля людьми", – йдеться у повідомленні прокуратури.

Водночас суд визначив у заставу у розмірі 500 тисяч гривень.

За інформацією слідчих, 41-річний мешканець Стамбула за попередньою змовою з іншою особою шукав на території міста Маріуполь молодих жінок, які були у скрутному соціальному та матеріальному становищі, з метою вербування та переправлення жінок до Туреччини для сексуальної експлуатації.

Затримали чоловіка 25 березня на виїзді з Маріуполя разом із 20-річною жертвою. Вони саме прямували до аеропорту Запоріжжя. Тоді ж затриманому повідомили про підозру.

Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Харкові затримали зловмисників, які продавали українок до Монако.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП