ukenru
inozemets-na-perekhodi-zbiv-zhinku-z-dochkoyu-i-odnorichnim-onukom

Іноземець на переході збив жінку з дочкою і однорічним онуком

 • 8938 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Іноземець за кермом Skoda Superb у Києві смертельно травмував жінку, що перетинала дорогу по "зебрі" з дочкою та однорічним онуком, йому повідомлено про підозру. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури столиці.

"Водій автомобіля Skoda при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу не зменшив швидкість свого автомобіля і не встиг вчасно зреагувати на пішоходів, які в цей момент перетинали дорогу. Як наслідок, чоловік скоїв наїзд на 59-річну жінку та її 31-річну доньку, яка несла на руках свого 1-річного сина. Від отриманих травм 59-річна киянка померла в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ДТП сталася 1 січня 2019 року близько 19 години на вулиці Раїси Окіпної у Києві.

"Повідомлено про підозру 34-річного громадянина Азербайджану, який перебуваючи за кермом автомобіля Skoda Superb, на пішохідному переході здійснив наїзд на трьох пішоходів, внаслідок чого одна людина загинула", - вказали у прокуратурі.

Вказано, що про підозру громадянину Азербайджанської Республіки повідомлено 3 січня - в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, тобто у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Наразі до Шевченківського райсуду столиці скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у ланцюговій ДТП на Херсонщині загинула людина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП