ukenru
indoneziya-naroschuye-virobnitstvo-medichnogo-kisnyu-pislya-togo-yak-63-lyudini-pomerli-cherez-defitsit

Індонезія нарощує виробництво медичного кисню після того, як 63 людини померли через дефіцит

 • 20171 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Індонезія наказала виробникам кисню приділяти першочергову увагу потребам у медичній галузі на тлі зростаючого попиту з боку пацієнтів з COVID-19, після більш ніж 60 смертей в лікарні, де запас життєво важливого газу був майже вичерпаний. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

У заяві лікарні Сардхіто, з острова Ява йдеться, що 63 пацієнта померли після того, як в період з суботи до раннього неділі, коли були доставлені свіжі запаси кисневих балонів, майже закінчився кисень.

У лікарні заявили, що за кілька днів до інциденту вони шукали киснь, але пацієнти з коронавірусом, що потрапили до лікарні в п'ятницю, використали запаси раніше, ніж очікувалося.

Доповнення

Четверта за чисельністю населення країна в світі бореться з однією з найстрашніших хвиль коронавірусу в Азії: 27 913 випадків інфікування COVID-19 зафіксували в суботу, що стали найбільшим піком за останні два тижні.

У столиці Індонезії Джакарті, уряд заявив, що щоденне число похоронних ритуалів по протоколам COVID-19 виросло в 10 разів з початку травня, при цьому в суботу було поховано 392 людини.

Від учора на островах Ява і Балі вступили в силу 18-денні "надзвичайні" обмеження, спрямовані на стримування поширення коронавірусу.

Міністерство охорони здоров'я заявило, що з вівторка Індонезія обмежуватиме прибуття іноземних гостей, допускаючи тільки тих, хто повністю вакцинований і має негативний результат тесту ПЛР. Після прибуття до країни, відвідувачам доведеться провести вісім днів в карантині.

Українські Національні Новини

Новини Світу