ukenru
indiya-vvela-suvori-covid-pravila-dlya-zapobigannya-poshirennyu-koronavirusu

Індія ввела суворі COVID-правила для запобігання поширенню коронавірусу

 • 15768 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. У четвер влада Індії ввела суворі правила, щоб запобігти масовим зборам на новорічних вечірках і в громадських місцях для боротьби зі сплеском зараження COVID-19. Про це пише агенство Reuters, інформує УНН.

Деталі

Комендантська година вночі була введена у всіх великих містах і ресторанах, щоб обмежити кількість відвідувачів.

Федеральне міністерство охорони здоров'я заявило, що за останні 24 години в країні зареєстровано 13 154 нових випадків захворювання на COVID-19 і 268 випадків смерті.

Поліція фінансової столиці Мумбаї заборонила публічні збори з п'яти або більше мешканців до 7 січня, оскільки було зафіксовано різке збільшення кількості випадків інфікування - 2 510, що є найвищим щоденним збільшенням з травня, заявила місцева влада.

Уряд столиці Нью-Делі закрив кінотеатри, школи та спортивні зали.

Додамо

Індійська газета Mint процитувала Пола Каттумана, професора бізнес-школи Judge Business School при Кембриджському університеті, який розробив трекер COVID-19 India, в якому йдеться про те, що кількість нових випадків зараження почне зростати через кілька днів, можливо, цього тижня.

"Ймовірно, що в Індії буде період вибухового зростання щоденних випадків, а фаза інтенсивного зростання буде відносно короткою", - сказав Каттуман.

Індія прискорила поширення вакцини, схваливши таблетки Merck від COVID-19 та ще дві вакцини для екстреного використання.

Українські Національні Новини

Новини Світу